portur.top

  

Bästa artiklarna:

  
Main / Hur man loggar ut Twitter-skrivbordet

Hur man loggar ut Twitter-skrivbordet

När du lämnar din dator ett tag är det alltid en bra idé att logga ut från dina sociala mediekonton. Att logga ut från Twitter är enkelt och snabbt - allt du behöver göra när du har behärskat hur du loggar ut är att komma ihåg att göra det innan du går bort från din dator. Det är också en bra idé att logga ut på din mobila enhet om du inte ska ha det på ett tag, till exempel när du skickar in den för service. För att skapa den här artikeln arbetade 9 personer, några anonyma, för att redigera och förbättra den över tiden.

Denna artikel har också visats 333 743 gånger. 29 mars 2019. Läs mer ... Metod 1. Klicka på din profilbild i det övre högra hörnet.

Detta öppnar en liten meny. Välj "Logga ut. Ta bort all lagrad inloggningsinformation. Vissa webbläsare lagrar din inloggningsinformation för enklare inloggningar i framtiden, men det är dåligt om du använder en offentlig dator.

Om du klickar på inloggningsknappen och ser din inloggningsinformation fortfarande visas måste du radera din sparade inloggningsinformation i webbläsaren. Chrome - Klicka på knappen Nyckel längst till höger i Chrome-adressfältet på Twitter-inloggningssidan.

Klicka på "X" bredvid ditt konto för att radera den sparade informationen. Firefox - Klicka på "Twitter, Inc. Klicka på" Hantera lösenord "och hitta sedan ditt Twitter-konto i listan.

Metod 2. Tryck på menyknappen och välj "Inställningar. Tryck på det konto som du vill logga ut från. Eftersom du kan ha flera konton inloggade i Twitter-appen på en gång måste du välja det konto du vill logga ut av.

Rulla ned och tryck på "Logga ut. Bekräfta att du vill logga ut. Detta tar bort all din Twitter-kontodata från Android-enheten. Logga ut från ytterligare konton. Om du har mer än ett konto kopplat till appen, kan logga ut från var och en med samma process. Metod 3. Klicka på fliken "Me" längst ner i Twitter-appen. Detta öppnar din profilskärm. Tryck på Gear-knappen bredvid din profilbild.

Detta öppnar dina kontoinställningar. Tryck på "Logga ut" längst ner i menyn. Du ombeds bekräfta att du vill logga ut. Detta tar bort all din Twitter-kontodata från iPhone. Upprepa processen för eventuella ytterligare konton. Twitter-appen stöder flera konton, så om du vill logga ut från andra, följ bara samma process som ovan. Nej, ingen av dina data raderas när du loggar ut. När du loggar in igen har du tillgång till alla dina tweets och meddelanden igen.

Ja Nej. Inte användbart 0 Hjälpsamt 5. Det finns inget specifikt sätt att logga ut från alla dina enheter samtidigt, men ett snabbt sätt att göra det är att ändra ditt lösenord.

När du byter lösenord loggas du omedelbart ut från alla dina enheter. Inte hjälpsam 1 Hjälpsam 4. Logga ut från ditt Twitter-konto, som förklaras i artikeln, och tryck sedan helt enkelt på registret. Du kan sedan följa registreringsprocessen för ditt andra konto. Inte användbart 0 Hjälpsamt 1. Gå till din profilsida och klicka på hjulsymbolen bredvid "Redigera profil" och välj "Logga ut".

Inte användbart 0 Hjälpsamt 0. Inte användbart 2 Hjälpsamt 0. Inkludera din e-postadress för att få ett meddelande när denna fråga besvaras. Har redan svarat Inte en fråga Dålig fråga Annat.

Tips Om du tar bort ditt konto från listan raderas inte ditt konto, det tar bara bort det från vyn. För att logga ut automatiskt när du slutar, se till att "Kom ihåg mig" inte är aktiverat nästa gång du loggar in. När du stänger sidan eller avslutar din webbläsare kommer du att loggas ut. Redigera relaterade wikiHows. Twitter På andra språk: Är den här artikeln uppdaterad?

Cookies gör wikiHow bättre. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du vår cookiepolicy. Om den här artikeln. Relaterade artiklar. Kan du berätta vilka delar som var inaktuella så att vi kan uppdatera dem? Tack för din feedback!

Vi uppskattar det.

(с) 2019 portur.top