portur.top

  

Bästa artiklarna:

  
Main / Umbraco inloggningssida tom när den öppnas

Umbraco-inloggningssidan är tom när den öppnas

Jag har sett ett inlägg som föreslog att starta om servern men det är inte riktigt en bra lösning med tanke på hur ofta det inträffar. Vilken webbläsare använder du?

Har du försökt rensa webbläsarens cache? Bara för att se om det hjälper - jag vet att det inte är en permanent lösning men det skulle vara trevligt att veta om det fungerar alls. Har webbplatsen uppgraderats från en tidigare version eller föddes den v7. Är du den enda som har det här problemet btw?

Om du är det är det förmodligen ett cachingproblem med webbläsaren av någon anledning. Jag har fått göra liknande saker som backoffice tidigare i v7. Jag använder vanligtvis FireFox men förra gången det hände försökte jag omedelbart Chrome bara för att ha samma problem.

Omstart av servern fungerade en gång. Att rensa kakorna för webbplatsen verkade fungera ett par gånger men inte alltid. Webbplatsen brukade vara en tidigare version av 7, jag uppgraderade i min dev-miljö innan jag installerade den på produktionsservern.

Jag ska försöka titta på inspektören också för JS-fel. Just nu har jag lyckats komma in efter att ha rensat webbplatsens kakor och väntat en kort tid. Ok - Då tror jag att det kan hjälpa att stöta på klientberoendets versionsnummer. Men inga löften.

Just sett många kämpar med den här uppgraderingen. Vad jag menade med medlems-grejerna är bara att det verkar som om du skapar en webbplats med en inloggningsfunktion med medlemmar verkar det som om det ibland kan finnas några konflikter om du är inloggad på webbplatsen och sedan vill logga in Umbraco backoffice.

Logga in Registrera. Vårt forum Umbraco 7 Använda Umbraco 7. Flagga detta inlägg som skräppost? Det här inlägget kommer att rapporteras till moderatorerna som potentiell skräppost som ska ses på Ja Nej. Matt Taylor 810 postar 1900 karma poäng.

17 apr 2015 15: Umbraco 7. Använda Umbraco 7. Jag upplever ibland en tom skärm efter inloggning. Ibland är skärmen helt vit. Ibland får jag det här: Någon aning om vad som orsakar detta och hur man åtgärdar det.

För tillfället kan jag bara inte logga in. Hälsningar, Matt. Kopiera länk. Jan Skovgaard 11230 inlägg 23313 karma poäng MVP 6x admin c-trib. 17 apr 2015 16: Hej Matt Vilken webbläsare använder du?

Har du gjort någon medlemsintegration på webbplatsen? Tim 1189 inlägg 2638 karma poäng c-trib. 17 apr 2015 17: Det är inte bara jag som har problemet, min klient har sett det också. Det är ganska konstigt. Tack, Matt. 17 apr 2015 18: Hej Matt Ok - Då tror jag att det kan hjälpa att stöta på klientberoendets versionsnummer.

Men det är inte relevant i ditt fall då: Ser fram emot att höra från dig när du har försökt stöta på klientberoendet. Vänligen logga in eller registrera dig för att skicka svar. Skriv ditt svar till: Välj version Umbraco v8 Umbraco v7 Umbraco v6 Umbraco v4. Ladda upp bild Bild laddas upp när inlägget skickas.

(с) 2019 portur.top