portur.top

  

Bästa artiklarna:

  
Main / Vem ser min fb-profilprogramvara

Vem ser min fb-profilprogramvara

Om du någonsin har undrat om det är möjligt att se vem som har sett din Facebook-profil, är det korta svaret nej, det kan du inte. Detta betyder i huvudsak att det inte finns något dolt alternativ någonstans i din profil eller någon av dina tidslinjeinlägg som du kan klicka på för att visa en lista över alla vänner som har tittat på din profil.

Naturligtvis betyder det också att andra Facebook-användare inte kan se om du har sett deras profil heller. Facebook tar användarens integritet väldigt seriöst, vilket innebär att du har tillgång till många olika sekretessinställningar för att begränsa synligheten för din information. För att skydda den information du delar på Facebook, se till att du tar alla nödvändiga steg du behöver för att göra din önskade information privat och sedan testa dina integritetsinställningar genom att se din profil som en annan vän eller användare.

Detta officiella uttalande från Facebook bör fungera som en viktig varning om du snubblar över tredjepartsapps från Facebook, Chrome-tillägg eller Android-applikationer som hävdar att du kan se vem som har sett din profil.

Tredjepartsappar är inte anslutna till Facebook och syftar till att kringgå plattformens säkerhets- och sekretessinställningar. För att kunna använda appar som dessa måste du ge dem din Facebook-inloggningsinformation. Om du gör det kan ditt konto och andra konton från andra tjänster som är länkade till det, till exempel ditt PayPal-konto som du har använt för att göra inköp via Facebook, äventyras.

Om du redan har anslutit en tredjepartsapp till ditt Facebook-konto som har gjort anspråk på att du kan se vem som har sett din profil, bör du koppla bort den och ändra ditt Facebook-lösenord omedelbart för att förhindra att ditt konto äventyras.

För att koppla bort en app på Facebook. Markera kryssrutan bredvid appen som du vill koppla från och välj sedan den blå knappen Ta bort. Du kan också blockera en app eller ett spel som du har anslutit så att den inte längre har tillgång till din Facebook-information eller kan skicka fler förfrågningar till dig. En app kan redan ha lagrat din Facebook-information när du anslöt den, så det är viktigt att ändra ditt Facebook-lösenord omedelbart efter att ha återkallat åtkomst och tagit bort den för att förhindra att den fortfarande får åtkomst till ditt konto.

Du kan ändra ditt Facebook-lösenord från avsnittet Säkerhet och inloggning i dina inställningar. Det finns egentligen bara några mycket uppenbara sätt att vara helt säkra på att någon har sett din profil eller sett ett av dina inlägg i deras nyhetsflöde :. Så du kan inte se vem som har tittat på din profil, men du kan se vem som har tittat på eventuella berättelser du lägger upp - och tvärtom kan vänner se att du också har sett deras berättelser.

I likhet med Instagram Stories och Snapchat Stories är Facebook Stories snabba, avslappnade klipp som försvinner automatiskt efter 24 timmar. När du publicerar en och minst en person har tittat på den visas en ögonikon längst ned till vänster i din berättelse. Du kan trycka på ögonikonen för att se en lista över personer som har sett din historia. Vänner som har sett det kommer först att listas följt av namnen på alla Messenger-anslutningar du har om du har aktiverat dem i dina sekretessinställningar.

Om din berättelse är offentlig kan du se hur många följare som har sett den, men inget av deras namn kommer att listas. Du kan konfigurera dina sekretessinställningar för din berättelse så att dina berättelser kan ses av allmänheten, vänner och kontakter, endast vänner eller en egen grupp av vänner. Du kan också dölja dina historier från specifika personer.

Dela pin-e-post. Elise Moreau är en digital marknadsförare, webbinnehållsförfattare och copywriter. Hon har täckt webbtrender för Lifewire och tidigare About. Facebook har svarat på den här frågan i ett officiellt inlägg i hjälpcentret: Nej, Facebook låter inte människor spåra vem som tittar på deras profil. Tredjepartsappar kan inte heller tillhandahålla denna funktion. Rapportera appen om du stöter på en app som påstår sig erbjuda denna möjlighet. Det finns egentligen bara några mycket uppenbara sätt att vara helt säkra på att någon har sett din profil eller sett ett av dina inlägg i deras nyhetsflöde: Få en interaktion från någon - som en kommentar, en liknande eller en annan reaktion.

Få tillgång till någons dator, titta på deras webbläsarhistorik och hitta din Facebook-profil-URL i deras webbläsarhistorik. Få tillgång till någons dator eller mobila enhet, få åtkomst till deras Facebook-konto som redan är inloggat på Facebook. Fortsätt läsa.

(с) 2019 portur.top